MR. FUPMAGER

MR. FUPMAGER

Skal gæsterne, kunderne og medarbejderne underholdes, så er det Mr. Fupmager, I skal have fat på. Han får selskabet til at more sig og gæster til at snakke sammen. Med ham som underholder ved festen eller firmaarrangementet, er man sikker på en succes!

Hvem er Raffus ?

Trylleforestilling

Fødselsdags-arrangement

Walkaround gorilla med klovn i bur

Mr. Fupmager

Småbørns-forestilling

Julemanden

Ballonshow

Familiefester:

Mr. Fupmager medvirker gerne ved livets store fester og inddrager i alle sammenhænge nogle af gæsterne. Glæden for konfirmanden eller nonfirmanden over pludseligt at kunne udføre et tryllenummer for gæsterne, eller at se brudeparret blive tryllet med, vækker altid lykke hos gæsterne.

Privatfester og firmafester:

Showet kan foregå under velkomstdrinken, når gæsterne lige er ankommet, eller i løbet af festen. Til firmafester, hvor kollegerne kan få en god oplevelse, der kan være med til at styrke fællesskabet omkring firmaet, kan chefen medvirke i showet og på den måde blive festens midtpunkt.

Mr. Fupmager er en meget underholdende tryllekunstner, som udbyder sin tilstedeværelse til både private og firmarelaterede arrangementer. Hans shows er morsomme og musikalske, da han både er tryllekunstner, komiker og musiker. Ikke nok med at han laver utrolige og uigennemskuelige illusioner, så fyrer han også jokes og skarpe replikker af. Han laver et meget utraditionelt show, hvor han benytter en hel del klassisk magi, men blander det sammen med sin skæve form for humor. Dette gør, at han er noget helt for sig selv.